Rädda världen – Börja bisyssla

Det surras fortfarande om biodling och min bisyssla. Snart är det vår och då börjar en ny säsong för bina. Dessutom är dags för tilltryckning av min bok och flera nya spännade projekt.

Nyligen gjorde jag en intervju för TT, som med jämna mellanrum dyker upp i olika tidningar runt om i Sverige. Först ut i januari var Borås Tidning, tätt följd av Göteborgs Posten, Dalslands tidning, Bohusläningen, Kristianstadbladet och igår Upsala Nya Tidning.

Förra veckan hade jag en inspirationsföreläsning på Studieförbundet Vuxenskolan i Göteborg om bin, trädgård och att bisyssla. Det blev bra uppslutning på Redbergsteatern med erfarna biodlare, nyblivna biodlare, trädgårdsintresserade och många taggade WannaBees. Hör gärna av er om ni är intresserade av att veta mer om blommor&bin.

Håll öronen öppna den 27 februari, kl 12.03 i SR P2 Musikmagasinet – Musikens Menageri – Den otämjda relationen mellan djur och musik. Då surrar jag på liv och död med författaren Jesper Tillberg. Lyssna dygnet runt i 30 dagar i appen eller i podden.

Inom en månad eller två lär den engelska titeln av Bisyssla vara klar att presenteras. Jag kan knappt bärga mig. To bee continued …

Köp boken på AdLibris eller Bokus

Foto: Roland Persson
Illustratör: SaraMara

Webshop

%d bloggare gillar detta: