Ett framgångsrikt varumärke ska väcka känslor.

Har man en bra grundidé som man verkligen tror på kan det räcka långt – om det kommuniceras på rätt sätt. Vi hjälper företag att stärka sin konkurrenskraft genom att skapa och förädla tydliga och bra idéer. Vi är övertygade om att ett starkt varumärke byggs med ett tydligt koncept och strategisk design.

Vår uppgift är att öka försäljningen.

Det gör vi med strategiska vägval, konceptutveckling och kreativ höjd. Vi utgår alltid från varumärkets unika kärnvärden för att kommunicera varumärket tydligt, långsiktigt och slagkraftigt.

Vi växer med uppdragen.

Vi är små men växer med uppdragen, det är också den stora fördelen för våra uppdragsgivare! Vi sätter stor vikt vid – service, flexibilitet, tillgänglighet, snabb rörlighet och en fördelaktig prisbild. Vi värdesätter en nära relation med våra uppdragsgivare samt deras inblick och medverkan i arbetsprocessen.

Honey Design grundades 2010 av Joachim Petterson (Art director) och SaraMara (Illustratör/Grafisk designer). Vi är en kommunikations- och designbyrå i Stockholm med bred kompetens inom varumärkesarbete, marknadsföring och design. I mer omfattande projekt där viss specialistkompetens eller en större produktionskapacitet krävs har vi nytta av vårt nätverk.

Vi gör även konsultuppdrag som frilans åt större reklambyråer eller inhousebyråer samt föreläser på skolor eller i andra sammanhang.

Exempel på kunder

Bookbinders Design, Bonnierförlagen, Film Capital Stockholm, Franska vinlistan, Gourmet Food, Hemköp, ICA, Jernhusen, Le Bistrot de Wasahof, LKAB, Regeringskansliet, Restaurang Musslan, Norstedts, Nääs Fabriker, LKAB, Plan:1, Scanfarma, SKL, SLL, Spina-Bac, Stockholms universitetet, Svensk Handel, Svenska Spel, Terroir-Suisse, Verksamt.se, Ålstens fastighetsbyrå, mfl.

Vi nås bäst på telefon eller mail. Besök oss gärna i vår studio/ateljé på Brötvägen 16 om du har vägarna förbi.

Joachim Petterson, jocke@honeydesign.se, +46 708 745666

Sara ”SaraMara” Petterson, hej@sara-mara.se, +46 733 127725