Ny kampanj för Terroir Suisse

Under hösten 2020 har vi arbetat vidare utifrån konceptet ”Ta alperna till fjällen”, med ett nytt kampanjkoncept för Terroir Suisse som även innefattar förpackningsdesign för en ny serie schweiziska alpostar. Med kampanjen ”Expedition:Alpost – En smakresa genom Schweiz” vill vi lyfta fram det unika med Terroir Suisse varumärke – Schweiz är Alperna och Alperna ligger i Schweiz. De flesta av Alpernas berg över 4000 meter ligger i Schweiz. Dessutom är det väl etablerat att Schweiz är världsledande när det gäller ost.

Det nya konceptet lanseras våren 2021 och kommer att introducera nya alpostar i en begränsad numrerad upplaga varje år. Alpostarna har valts ut med stor omsorg från olika alpregioner i Schweiz.

De certifierade alpysterierna ligger på hög höjd, över 1000 meter öh, där de tillverkar osten på traditionellt sätt av den finaste mjölken utan tillsatser, endast under sommarmånaderna maj–september. Korna klättrar oftast till ännu högre höjder där de hittar den unika alpfloran med hundratals olika örter och gräs.

EXPEDITION:ALPOST är en smakresa genom Schweiz.

%d bloggare gillar detta: