Förstaplats i DesignIndex

Under Resumés seminarium ”Branding & Design” i oktober presenterades vinnarna av DesignIndex tredje omgång. 

Vårt bidrag för SpinaBac vann första platsen i kategorin förpackningsdesign denna omgång Q3 2020 och erhöll ett index om 118. Inte nog med det. Än så länge ligger vårt bidrag på guld-platsen totalt för 2020. En omgång kvar, så vi håller tummarna. Det här är också en värdefull kvittens på vårt arbete tillsammans med våra kunder. 

Enligt Bilendis mätning upplevde Spina-Bac en vägd ökning på 18 procent i likeability, unicitet, köpintention och preferens. Hela 62 procent av respondenterna säger sig föredra den nya designen. Det är den största ökningen av alla bidrag som skickats in till årets Designindex.

Resumés tävling DesignIndex är en tävling som belönar design som ger effekt och utgår från en riksrepresentativ undersökning. Fyra gånger per år bjuds designers och byråer in att testa sina arbeten mot paneler som ger omdöme om likeability, unicitet, köpintention före och efter den nya designen. Panelen utgörs av 1500 personer av ett riksgenomsnitt och undersökningen som görs av marknadsanalysföretaget Bilendi är statistiskt säkerhetsställd. 

%d bloggare gillar detta: