After Ski Selection


Terroir Suisse afterski selection

After ski blir inte bättre än i Schweiz. Landet utgörs till två tredjedelar av alper, och livet kretsar kring bergen, byarna och de lokalt producerade råvarorna. Här serveras kulinarisk raclette och fondue, gjord på ost från byns eget ysteri. Här bränner man sin egen Kirsch, Pflümli och Williams, drycker som inte för inte kallas eau de vie – livets vatten.

Terroir Suisse samarbetar med bröderna Schürch i Rothenburg, där familjen sedan 1929 – i fyra generationer – drivit sitt prisbelönta destilleri. Frukterna skördas varsamt och med stor omsorg för att bibehålla det lokala trädbeståndet.

Ny förpackningsdesign för schweizisk eau de vie gjord på frukt – körsbär (Kirsch), plommon (Pflümli) och päron (Williams).
Målet är att etablera en ledande position för Terroir Suisse:s schweiziska snapsar i svenska fjällen; PFLÜMLI som en del av den optimala afterskin med kaffedrinken Schümli-Pflümli, KIRSCH som den naturliga drycken till raclette och ostfondue samt WILLIAMS som en trevlig after dinner.
Vi ses på schweiziskt vis – i svenska fjällen.

Art direction & design: Joachim  Petterson
Foto: Roland Persson
Illustration: SaraMara

Skills: Design, Förpackningsdesign, Reklam